Prijsuitreikingsavond gaat gewoon door

Zaterdag, 7 juli 2018

Ondanks het feit dat onze vereniging einde van dit jaar ophoudt te bestaan gaat de prijsuitreikingsavond op 23 november uiteraard gewoon door. Alle leden zijn welkom en in het bijzonder onze jaarlijkse vaste bezoekers van deze avond. Tevens hopen wij ook de bezorgers van alle verenigingspapieren en zij die zich jaarlijks hebben ingezet voor het welslagen van onze vereniging te mogen begroeten.

Hij gaat niet alleen gewoon door, maar omdat het de laatste keer is wordt het zonder meer een bijzondere avond.

Naast de prijsuitreiking is er een grote verloting waar elk lid mooie prijzen gaat winnen.
En ... zijn er als gewoonlijk weer bijzonder lekkere hapjes en liggen er consumptiebonnen voor de leden klaar.

De avond wordt gehouden op 23 november in De Meerpaal in Ede.
Zaal open 19:30 en we sluiten rond 22:00 uur het officiƫle gedeelte van deze avond af.

Graag tot ziens.